Flame editor startup error.

Get some help with creating maps or modding.
Need a map editor or other tools, look here!
Post Reply
spartan117unsc
New user
Posts: 1
Joined: 17 Jul 2012, 00:03

Flame editor startup error.

Post by spartan117unsc » 17 Jul 2012, 00:11

Right so i installed flame version 1.28 and made a map, i compiled it and got it into warone fine, but some things are off and i needed to fix them. so when i tried to open up flame again i was faced with the following message:

Unhandled exception has occured in a component in your application. if you click continue, the application will ignore this error and attempt to continue.
Unable to find an entry point named 'glGenerateMipmap' in DLL 'opengl32.dll'

i tried just clicking continue and nothing happened and it wouldn't start up at all.

any idea on why this is happening?

User avatar
Andrie
Regular
Regular
Posts: 533
Joined: 20 Jun 2012, 14:11
Location: Suid Afrika

Re: Flame editor startup error.

Post by Andrie » 17 Jul 2012, 08:21

I also struggle but download the object data, and try 1.29.
"My IRC en multiplay naam is Andrie"

Groete Andrie

User avatar
Flail13
Code contributor
Code contributor
Posts: 263
Joined: 16 May 2008, 12:00

Re: Flame editor startup error.

Post by Flail13 » 17 Jul 2012, 11:30

Some graphics hardware can't generate mipmaps. It can normally be turned off at the options page, but if you can't get to it or it doesn't work, you can edit the settings.ini file. If you have the installed version, the settings file is found in my documents in the .flame folder. Find the "Mipmaps" and "MipmapsHardware" entries and change their values to false.

Code: Select all

Mipmaps = False
MipmapsHardware = False

User avatar
Boris
Trained
Trained
Posts: 283
Joined: 24 Apr 2010, 13:52
Location: About 10 years playing and creating warzone.
Contact:

Re: Flame editor startup error.

Post by Boris » 22 Jul 2012, 00:24

its more problems if you using w7..open with xp and will be work ok..graphics hardware no meters..

User avatar
Boris
Trained
Trained
Posts: 283
Joined: 24 Apr 2010, 13:52
Location: About 10 years playing and creating warzone.
Contact:

Re: Flame editor startup error.

Post by Boris » 22 Jul 2012, 00:38

--only programmers can answer this--
hey bro flail 13..3d app works on any gc [graphics card] with 128mb or more.
because it supported on any active x or open gl with original drivers..yes??

Post Reply