Crash during unit design

Do you need help? Ask here!

Bug reporting belongs here: http://developer.wz2100.net/newticket
Post Reply
white_chapel
New user
Posts: 3
Joined: 31 Oct 2010, 19:17

Crash during unit design

Post by white_chapel » 31 Oct 2010, 19:24

Hi everybody,

first I have to say I am totaly happy I found one of my absolute gaming favorites as an open source game! :D I have been playing Warzone for many, many years!

Actually I have a problem in unit design: I just developed the large (?, heavy) cannon and want to create a python with this gun. But when I select the gun, the game crashes totally! :( No warning or anything else.

I am using Win7 64.

Does anybody knows how to solve the problem? :lecture:

Thanks a lot! :P

User avatar
Buginator
Professional
Professional
Posts: 3285
Joined: 04 Nov 2007, 02:20

Re: Crash during unit design

Post by Buginator » 31 Oct 2010, 21:25

The problem is... erm.. I dunno exactly, since I can't test this, but you need to play in English.
I think there is something wrong with the unicode stuff... :hmm:

What language are you playing with anyway ?
and it ends here.

white_chapel
New user
Posts: 3
Joined: 31 Oct 2010, 19:17

Re: Crash during unit design

Post by white_chapel » 31 Oct 2010, 22:51

Actually I am playing in German. But I can try in English. I will report asap! :wink:

gesierfou
Greenhorn
Posts: 11
Joined: 21 Jul 2008, 03:10

Re: Crash during unit design

Post by gesierfou » 02 Nov 2010, 11:45

Hello, i have the same problem, with the french language. When i go to design new unit, the game crash and return to desktop without error message.
I just trying to play with english language and there is no probleme in design unit.
Surely a translation problem i think.
Good game for all on WZ2100.

white_chapel
New user
Posts: 3
Joined: 31 Oct 2010, 19:17

Re: Crash during unit design

Post by white_chapel » 02 Nov 2010, 21:38

I tried to go to English language, but WZ always finds the old game and goes to German.

So I finished the level without the heavy gun and tried again at the next level. No problem at all! Everything fine again! :hmm:

Post Reply