cannot connect to host with a mod

Do you need help? Ask here!

Bug reporting belongs here: http://developer.wz2100.net/newticket
Post Reply
TonyTheSlayer
Trained
Trained
Posts: 41
Joined: 15 Dec 2007, 15:48

cannot connect to host with a mod

Post by TonyTheSlayer » 11 May 2008, 18:04

hi,
i am trying to connect to the host with a mod. both computers have the same WZ-version and same mod. however i cannot connect to the host, even if im the host. both computers have version 2.1 Beta 2, and are trying to use the Realistic Killer Mod found at ?topic=1686.0. how do i connect to the host using this mod and version?

User avatar
Kreuvf
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 254
Joined: 22 Sep 2006, 20:56
Contact:

Re: cannot connect to host with a mod

Post by Kreuvf » 11 May 2008, 19:40

Question is: Does it work without the mod?

I cannot think of the mod being the bad guy here interfering with your multiplaying-plans.

TonyTheSlayer
Trained
Trained
Posts: 41
Joined: 15 Dec 2007, 15:48

Re: cannot connect to host with a mod

Post by TonyTheSlayer » 11 May 2008, 20:11

yes indeed, it does work without the mod, but does not with.

User avatar
kage
Regular
Regular
Posts: 751
Joined: 05 Dec 2006, 21:45

Re: cannot connect to host with a mod

Post by kage » 11 May 2008, 20:29

are both instances of warzone being run with the same --mod commandline args?

TonyTheSlayer
Trained
Trained
Posts: 41
Joined: 15 Dec 2007, 15:48

Re: cannot connect to host with a mod

Post by TonyTheSlayer » 12 May 2008, 02:47

yes, both warzones are using the same commands via:
warzone2100 --mod_mp=mp.wz

User avatar
Buginator
Professional
Professional
Posts: 3285
Joined: 04 Nov 2007, 02:20

Re: cannot connect to host with a mod

Post by Buginator » 12 May 2008, 07:12

TonyTheSlayer wrote: yes, both warzones are using the same commands via:
warzone2100 --mod_mp=mp.wz
What does it do?

What do the logs say?
and it ends here.

User avatar
kage
Regular
Regular
Posts: 751
Joined: 05 Dec 2006, 21:45

Re: cannot connect to host with a mod

Post by kage » 12 May 2008, 07:25

well mp.wz is just the standard mp stuff -- you'd need to add another --mod switch for the realistic killer mod, based on what it's named. based on what you have, it's odd that they don't work, since mp.wz is well supported

Post Reply