ARMod not working.

Do you need help? Ask here!

Bug reporting belongs here: http://developer.wz2100.net/newticket
Post Reply
User avatar
WZ2100ModsFAn
Trained
Trained
Posts: 269
Joined: 15 Apr 2018, 17:25
Location: United States.

ARMod not working.

Post by WZ2100ModsFAn » 24 Aug 2018, 02:58

I ran into alot of errors when using ARMod.

i backed up the mod fixed but no avail.

restored the mod but still no avail.

Using master version of WZ.

Can someone fix the ARMod.

It only works with 3.2.x which means i can't play it. :(
Apologies if i dont see your post
central time usa

User avatar
Slye_Fox
Trained
Trained
Posts: 81
Joined: 03 Jan 2007, 22:25
Location: London, UK
Contact:

Re: ARMod not working.

Post by Slye_Fox » 24 Aug 2018, 21:12

You using it on the wrong version, dosn't mean the mod is broken.

Post Reply