No Arty Map 1 vs 9

Did you create a mod, map, music, or a tool? Present them here and earn feedback!
Note: addon requests do not belong here.
Note, everything uploaded to this forum, MUST have a license!
Post Reply
Sinner
Greenhorn
Posts: 6
Joined: 13 Nov 2018, 00:17

No Arty Map 1 vs 9

Post by Sinner » 23 Feb 2019, 01:10

Good evening chaps,

Just treid to play the NoArtyMap 1vs 9 and there is no HUD display, so I am unable to build, research or design units ! Any ideas why this is. Tried on every verison of from WZ 3.0 to 3.2.3.

Also have a problem with the screen size of 3.1.5, use 1920 x1080 and the game screen becomes to large, ie parts of the map when trying to play game are off screen. Any ideas why this is happening ? Never used to do this.

ps. Massive thanks to all you people putting in whatever spare time you have to keep this wonderful game going with your tweaks, updates, mods and maps. I'd help out if I cold but I am not very computer litterate in a programming way.

User avatar
WZ2100ModsFAn
Trained
Trained
Posts: 345
Joined: 15 Apr 2018, 17:25
Location: United States.

Re: No Arty Map 1 vs 9

Post by WZ2100ModsFAn » 27 Feb 2019, 01:39

Sinner wrote:
23 Feb 2019, 01:10
Just treid to play the NoArtyMap 1vs 9 and there is no HUD display, so I am unable to build, research or design units ! Any ideas why this is. Tried on every verison of from WZ 3.0 to 3.2.3.
I think the map you are trying to play is only for 3.1.5
Or 3.0 Beta.
Apologies if i dont see your post
central time usa

Sinner
Greenhorn
Posts: 6
Joined: 13 Nov 2018, 00:17

Re: No Arty Map 1 vs 9

Post by Sinner » 27 Feb 2019, 20:45

WZ2100ModsFAn wrote:
27 Feb 2019, 01:39
Sinner wrote:
23 Feb 2019, 01:10
Just treid to play the NoArtyMap 1vs 9 and there is no HUD display, so I am unable to build, research or design units ! Any ideas why this is. Tried on every verison of from WZ 3.0 to 3.2.3.
I think the map you are trying to play is only for 3.1.5
Or 3.0 Beta.
Hi ModsFan,

Thanks for your response, I'll try and look for 3.0 Beta I have 3.1.5 but seem to have screen size issues with 3.15. Can run all games no problem on 1920 x 1080 on 3.2 but 3.15 the Game/screen becomes to big and cannot see the dge of the maps on preview or during the game. Very bizzare.

Just checked with 3.15, no HUD.

User avatar
Berg
Regular
Regular
Posts: 2167
Joined: 02 Sep 2007, 23:25
Location: Australia

Re: No Arty Map 1 vs 9

Post by Berg » 28 Feb 2019, 01:14

Try the game in fullscreen not windowed
Also thereb is a new version of warzone you can use.
3.3.0beta1

Sinner
Greenhorn
Posts: 6
Joined: 13 Nov 2018, 00:17

Re: No Arty Map 1 vs 9

Post by Sinner » 28 Feb 2019, 20:32

Hello Berg, thanks for the response, have tried it in full screen, same problem.
Will have a go on the new beta. Thanks for your time, really is appreciated.

Post Reply