Suggestion: Manufacturing defaults

Ideas and suggestions for how to improve the Warzone 2100 base game only. Ideas for mods go in Mapping/Modding instead. Read sticky posts first!
Post Reply
hartz
Greenhorn
Posts: 7
Joined: 08 Jul 2011, 14:36

Suggestion: Manufacturing defaults

Post by hartz » 08 Jul 2011, 15:05

I wish I could set defaults for all new units, for example all units produced should automatically retreat and medium damage.

User avatar
Zarel
Elite
Elite
Posts: 5770
Joined: 03 Jan 2008, 23:35
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by Zarel » 09 Jul 2011, 00:07

That already exists. Right-click on the factory.

User avatar
NoQ
Special
Special
Posts: 6226
Joined: 24 Dec 2009, 11:35
Location: /var/zone

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by NoQ » 09 Jul 2011, 01:53

haaaaaaa? I didn't know :shock: :shock: :shock:

User avatar
effigy
Regular
Regular
Posts: 1217
Joined: 22 Jan 2010, 03:21
Contact:

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by effigy » 09 Jul 2011, 18:57

I've been born, again.
This is why some features aren't implemented: http://forums.wz2100.net/viewtopic.php?f=30&t=7490&view=unread#p87241

User avatar
ClockWork
Trained
Trained
Posts: 217
Joined: 07 Sep 2008, 03:22
Location: USA

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by ClockWork » 13 Jul 2011, 09:03

Wait, right click on the factory...?
*Research completed.*
Yay! now I can right click on a factory!

User avatar
effigy
Regular
Regular
Posts: 1217
Joined: 22 Jan 2010, 03:21
Contact:

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by effigy » 13 Jul 2011, 18:56

It'd be great if it was the full unit menu :)
This is why some features aren't implemented: http://forums.wz2100.net/viewtopic.php?f=30&t=7490&view=unread#p87241

User avatar
macuser
Regular
Regular
Posts: 1052
Joined: 19 Mar 2010, 23:35
Location: USA
Contact:

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by macuser » 14 Jul 2011, 17:16

WOW Thats soo useful. I didn't know that. THNX
ArtRev Website

ImageImage

System: AMD Phenom II x4, 4GB RAM, 640GB HD, Nvidia GeForce GT 240 1GB, Mac OS X 10.6

User avatar
kracker
Trained
Trained
Posts: 151
Joined: 19 Jul 2010, 16:13

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by kracker » 14 Jul 2011, 17:31

:o :o :shock:
Wow.
effigy wrote:It'd be great if it was the full unit menu :)
+1
Error: Keyboard not found. Press any key to continue.
~Co-Founder of the clan BDC.

User avatar
bendib
Regular
Regular
Posts: 1010
Joined: 29 Aug 2010, 05:22
Location: Imeuta
Contact:

Re: Suggestion: Manufacturing defaults

Post by bendib » 15 Jul 2011, 15:22

I knew about it. :^3
Image

Post Reply