hi i'm new and wanting abit of help plz

Other talk that doesn't fit elsewhere.
This is for General Discussion, not General chat.
Post Reply
Mr Noob
Rookie
Rookie
Posts: 21
Joined: 18 Mar 2010, 08:45
Location: UK, england

hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Mr Noob » 18 Mar 2010, 08:59

hi i'm new and wanting abit of help plz, i'v been playing warzone a little while now, and now i'm rdy to play online and be beaten the crap out of :). so how does the "webchat.freenode.net" work exactly,

also is there any downloads for new techs, and where can i get new maps from,

3drts
Trained
Trained
Posts: 379
Joined: 01 Aug 2007, 03:50

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by 3drts » 18 Mar 2010, 12:08

No downloads for new techs, unless you want to download some mods....

There are new maps to download on some forum threads here, or you could just join a game that is hosting a map you down have, it will download automatically and the game will start, after that, you can play it all you want on skirmish, etc, and host new games with it.
- So good/popular maps tend to spread on their own, without you having to put much effort into getting them

Mr Noob
Rookie
Rookie
Posts: 21
Joined: 18 Mar 2010, 08:45
Location: UK, england

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Mr Noob » 18 Mar 2010, 12:25

cool thx, and i'v got some mods so does it matter if i hv them installed while playing online? many thx

User avatar
icefire
Trained
Trained
Posts: 52
Joined: 23 Jan 2010, 18:47
Location: USA

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by icefire » 18 Mar 2010, 14:17

It does only if you have the mods enabled when joining the game. The host and client must have the same mods enabled for it to work. That or no mods at all.

Mr Noob
Rookie
Rookie
Posts: 21
Joined: 18 Mar 2010, 08:45
Location: UK, england

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Mr Noob » 18 Mar 2010, 20:21

thank you, i won't have any mods enabled while playing online.

and, i tried hosting a game but it said i need to open port 2100, and so i have now done that in my firewall. but i still carn't host any games, any help????

User avatar
Zarel
Elite
Elite
Posts: 5770
Joined: 03 Jan 2008, 23:35
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Zarel » 18 Mar 2010, 20:35

You have to forward port 2100 in your router.

Mr Noob
Rookie
Rookie
Posts: 21
Joined: 18 Mar 2010, 08:45
Location: UK, england

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Mr Noob » 18 Mar 2010, 20:43

ok so how do i do that, my router is NetGear and i'm on windows XP????

User avatar
Zarel
Elite
Elite
Posts: 5770
Joined: 03 Jan 2008, 23:35
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Zarel » 18 Mar 2010, 22:06


Mr Noob
Rookie
Rookie
Posts: 21
Joined: 18 Mar 2010, 08:45
Location: UK, england

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Mr Noob » 18 Mar 2010, 22:08

i tried this be for i posted, it requires me to pay, which i don't want to, but thx

User avatar
Zarel
Elite
Elite
Posts: 5770
Joined: 03 Jan 2008, 23:35
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Zarel » 18 Mar 2010, 22:09

Mr Noob wrote:i tried this be for i posted, it requires me to pay, which i don't want to, but thx
It doesn't. Click "skip" when you see ads. :|

If you can't figure out how to use a website, you could alternatively try http://kbserver.netgear.com/kb_web_files/n101145.asp

Mr Noob
Rookie
Rookie
Posts: 21
Joined: 18 Mar 2010, 08:45
Location: UK, england

Re: hi i'm new and wanting abit of help plz

Post by Mr Noob » 20 Mar 2010, 06:22

thank you, that url worked like a charm

Post Reply