2 new bugs

Warzone 2.1.x series. (Unsupported--read only!)

2 new bugs

Postby manaze » 19 Dec 2008, 22:01

Starting with the simple one i noticed, a blue blinking beakon indication an oil derick at the far top left of the map, which is not there.

Also - Around 15 minutes into a multiplayer game(happened twice) when i click the map to go back to my base, the game goes to 1fps. Its not my computer or my internet, starting to be very frustrating as multiplayer games only happen at the most once a day for me :(
User avatar
manaze
Trained
Trained
 
Posts: 133
Joined: 23 Jun 2008, 17:31
Location: California USA

Re: 2 new bugs

Postby Tiger » 24 Dec 2008, 22:28

I can confirm the beacon in the top-left corner. I'll get a screenshot up in a bit.
User avatar
Tiger
Rookie
Rookie
 
Posts: 17
Joined: 16 Jun 2007, 06:50
Location: The jungle

Re: 2 new bugs

Postby Buginator » 25 Jan 2009, 00:07

manaze wrote:Starting with the simple one i noticed, a blue blinking beakon indication an oil derick at the far top left of the map, which is not there.

Also - Around 15 minutes into a multiplayer game(happened twice) when i click the map to go back to my base, the game goes to 1fps. Its not my computer or my internet, starting to be very frustrating as multiplayer games only happen at the most once a day for me :(


What hardware we talking about?

Are you saying you clicked on the mini-map to move the 'camera' there, and it went to 1 fps?
I can't replicate that.
I assume it is a driver issue of some sort.
and it ends here.
User avatar
Buginator
Professional
Professional
 
Posts: 3285
Joined: 04 Nov 2007, 02:20


Return to 2.1.x