Menus are empty blue boxes,

Warzone 2.1.x series. (Unsupported--read only!)
Locked
User avatar
Tiger
Rookie
Rookie
Posts: 17
Joined: 16 Jun 2007, 06:50
Location: The jungle

Menus are empty blue boxes,

Post by Tiger » 27 Jun 2008, 01:48

2.1 Beta 2 / 2008-03-16

The shiny new backdrops appear, and so does the nice ol' blue box. Unfortunately, said box is empty.

I can still click in the general vicinity of where I remember menu options to be to navigate, but the box remains empty.

I attempted to start a single-player campaign, and while it said 'Power resource' and played the audio, the backdrop remained- wth?

I use Vista, and I thought that might be the problem, but even version 2.0.10 (the latest stable release) works on it.

Ursa
Trained
Trained
Posts: 66
Joined: 16 Jul 2007, 18:36

Re: Menus are empty blue boxes,

Post by Ursa » 01 Aug 2008, 09:37

Sorry for the bumpage, but I've been getting this as well since beta 4

User avatar
DevUrandom
Regular
Regular
Posts: 1690
Joined: 31 Jul 2006, 23:14

Re: Menus are empty blue boxes,

Post by DevUrandom » 01 Aug 2008, 09:58

Created a bugreport?

User avatar
craigengbrecht
Trained
Trained
Posts: 51
Joined: 21 Jul 2008, 03:49
Location: Red Deer, AB
Contact:

Re: Menus are empty blue boxes,

Post by craigengbrecht » 02 Aug 2008, 09:56

Giel wrote:
DevUrandom wrote:Windows packager has been informed of the fonts issue. I expect an -r1 revision of the installers shortly.
New installers are provided, you can just redownload the installer and it'll fix your problem.

Thanks for reporting this issue.
Quoted from viewtopic.php?f=19&t=1924

To Fix this problem refer to this.
Molotov wrote:I FOUND THE FIX!
The problem is that the Main Menu is using a font that isn't installed on our computers.
First, go into My Computer and find this file:"C:\Program Files\Warzone 2100\fonts\DejaVuSansMono.ttf"
Then, copy it into "C:\WINDOWS\Fonts" and you're golden!
(Although I still need to start a match just to make sure everythings fine)
Quoted from viewtopic.php?f=19&t=1924
AMD FX X8 3.88Ghz
16GB KVM 1333Mhz
ASUS M5A97
ASUS EAH 6850 1GB
3x ASUS 1920x1080 VW246H
1x 5000GB Primary
1x 1TB Internal
1x 3TB Internal

User avatar
Buginator
Professional
Professional
Posts: 3285
Joined: 04 Nov 2007, 02:20

Re: Menus are empty blue boxes,

Post by Buginator » 03 Aug 2008, 06:19

I think the beta 4 installer fixes that font issue?

User avatar
craigengbrecht
Trained
Trained
Posts: 51
Joined: 21 Jul 2008, 03:49
Location: Red Deer, AB
Contact:

Re: Menus are empty blue boxes,

Post by craigengbrecht » 03 Aug 2008, 07:48

Ya it has been fixed I don't think that someone used the search function cause that was mentioned in the post that I linked to...
AMD FX X8 3.88Ghz
16GB KVM 1333Mhz
ASUS M5A97
ASUS EAH 6850 1GB
3x ASUS 1920x1080 VW246H
1x 5000GB Primary
1x 1TB Internal
1x 3TB Internal

Ursa
Trained
Trained
Posts: 66
Joined: 16 Jul 2007, 18:36

Re: Menus are empty blue boxes,

Post by Ursa » 03 Aug 2008, 19:27

Thank you all so much, I know you didn't need to reply to this.

I did in fact use the search function, but I failed to find the pertinent posts

Locked