Hotfix 1 for 2.0.7

The projects speaking tube.
Add your two cents if you want to.
Giel
Regular
Regular
Posts: 725
Joined: 26 Dec 2006, 19:18
Contact:

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Giel » 15 Jul 2007, 13:53

lav_coyote25 wrote: tertile
Just to clarify; tertile is an abbreviation of "terrain tile". And Grim's GFX mod has improved textures for them.
"First make sure it works good, only then make it look good." -- Giel
Want to tip/donate? bitcoin:1EaqP4ZPMvUffazTxm7stoduhprzeabeFh

reikirex
Greenhorn
Posts: 6
Joined: 17 Jul 2007, 08:31

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by reikirex » 19 Jul 2007, 11:33

Thanks for getting the patch out so quick. I just about took a chainsaw to my computer! Thankfully I checked the forums and found the hotfix.

Thank you all very much! :D
The only glitch I saw was the cactus terrain on my buildings, but it only happened once.

Sonsalt
Trained
Trained
Posts: 114
Joined: 25 Jul 2007, 22:10

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Sonsalt » 26 Jul 2007, 14:10

I was trying to apply the new resolution, but it just doesn't seem to make any difference.

Here is what I tried

"H:\Spiele\Pumpkin Studios\Warzone2100\warzone2100.exe" -mod warzone2100-2.0.7_hotfix1.wz -mod grim.wz -fullscreen -viewport 800x600 


and the same with 1920x1200

Can you help me ?

User avatar
lav_coyote25
Professional
Professional
Posts: 3434
Joined: 08 Aug 2006, 23:18

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by lav_coyote25 » 26 Jul 2007, 18:31

well... if that is the way you did your shortcut....  you need to add some more dashes.


--modgrim.wz --fullscreen --viewport 800x600   


ok??
‎"to prepare for disaster is to invite it, to not prepare for disaster is a fools choice" -me (kim-lav_coyote25-metcalfe) - it used to be attributed to unknown - but adding the last bit , it now makes sense.

Johnnydub
New user
Posts: 1
Joined: 26 Jul 2007, 21:44

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Johnnydub » 26 Jul 2007, 22:26

Hi Guys I'm in the same boat.. I add the text to the shortcut but the game opens up in default VGHA (which is a bit rubbish on a 24" monitor!!!)

Kamaze
Regular
Regular
Posts: 1017
Joined: 30 Jul 2006, 15:23

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Kamaze » 26 Jul 2007, 22:50

"--viewport" is deprecated. You must use "--resolution WIDTHxHEIGHT" instead.
We all have the same heaven, but not the same horizon.

NaCl
New user
Posts: 2
Joined: 08 Aug 2007, 17:12

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by NaCl » 08 Aug 2007, 17:41

Hi,
O have a question. where I have to put the file into in a linux system?
DevUrandom wrote: Everyone who wants to play the campaign should download the hotfix mod, copy it into ${warzone_directory}/mods/global/ and start Warzone with the "--mod warzone2100-2.0.7_hotfix1.wz"
I someone of this folders?
/usr/share/doc/warzone2100-2.0.7
/usr/share/warzone2100
/usr/share/warzone2100/warzone2100-2.0.7_hotfix1.wz
/usr/bin/warzone2100
/home/d1/.warzone2100
/home/d1/Desktop/fedora-warzone2100.desktop

thanks a lot!

User avatar
Watermelon
Code contributor
Code contributor
Posts: 551
Joined: 08 Oct 2006, 09:37

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Watermelon » 08 Aug 2007, 23:21

NaCl wrote: Hi,
O have a question. where I have to put the file into in a linux system?

I someone of this folders?
/usr/share/doc/warzone2100-2.0.7
/usr/share/warzone2100
/usr/share/warzone2100/warzone2100-2.0.7_hotfix1.wz
/usr/bin/warzone2100
/home/d1/.warzone2100
/home/d1/Desktop/fedora-warzone2100.desktop

thanks a lot!
should be /usr/share/warzone2100/mods/global/
tasks postponed until the trunk is relatively stable again.

User avatar
DevUrandom
Regular
Regular
Posts: 1690
Joined: 31 Jul 2006, 23:14

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by DevUrandom » 09 Aug 2007, 01:07

Or /home/d1/.warzone2100/mods/global/

NaCl
New user
Posts: 2
Joined: 08 Aug 2007, 17:12

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by NaCl » 09 Aug 2007, 12:04

Watermelon wrote: should be /usr/share/warzone2100/mods/global/
that's it. thanks al lot. there is no crashes, now

dragon17
New user
Posts: 1
Joined: 11 Aug 2007, 22:33

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by dragon17 » 11 Aug 2007, 22:40

i have got to the second part of the campaign but can not go to the third part. i have used the hot fix

basher5_2
Rookie
Rookie
Posts: 28
Joined: 15 Aug 2007, 02:54

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by basher5_2 » 19 Aug 2007, 03:49

yeah i did try the hotfix but i do not know how to change any of the things we r supposed to also i always have trouble with these kinds of things

Giel
Regular
Regular
Posts: 725
Joined: 26 Dec 2006, 19:18
Contact:

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Giel » 20 Aug 2007, 15:54

dragon17 wrote: i have got to the second part of the campaign but can not go to the third part. i have used the hot fix
Error messages (found in stderr.txt and stderr on other OSes) can help us find out the cause of that problem and as such help us fix it.
"First make sure it works good, only then make it look good." -- Giel
Want to tip/donate? bitcoin:1EaqP4ZPMvUffazTxm7stoduhprzeabeFh

basher5_2
Rookie
Rookie
Posts: 28
Joined: 15 Aug 2007, 02:54

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by basher5_2 » 23 Aug 2007, 21:24

Giel i hate to stress it to u but can we plz hurry up with 2.0.8 the hotfix doesnt work on my computer i get an assertion runtime c++ runtime library error

Giel
Regular
Regular
Posts: 725
Joined: 26 Dec 2006, 19:18
Contact:

Re: Hotfix 1 for 2.0.7

Post by Giel » 23 Aug 2007, 21:55

basher5_2 wrote: Giel i hate to stress it to u but can we plz hurry up with 2.0.8 the hotfix doesnt work on my computer i get an assertion runtime c++ runtime library error
You can instead try replacing your warzone.wz and mp.wz with http://warzone.mortis.eu/warzone_2.0.7-hotfix1.wz and http://warzone.mortis.eu/mp_2.0.7-hotfix1.wz respectively.
"First make sure it works good, only then make it look good." -- Giel
Want to tip/donate? bitcoin:1EaqP4ZPMvUffazTxm7stoduhprzeabeFh

Post Reply