3.0-beta 4 is now released!

The projects speaking tube.
Add your two cents if you want to.
User avatar
DRAAK
Trained
Trained
Posts: 94
Joined: 08 Aug 2010, 10:30

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by DRAAK » 13 Dec 2010, 22:28

macuser, It is the OGL1.4 "emulator" (for Win)

User avatar
Ook
Rookie
Rookie
Posts: 25
Joined: 19 Nov 2010, 18:17

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by Ook » 15 Dec 2010, 06:02

Please note: DO NOT COPY TITANIUMGL TO YOUR WINDOWS DIRECTORY (unless, you know what are you doing!)
To use, you should copy the dll to the directory of your game's executable file, then simply start the game. No installation needed!
Where is the directory usually found normally, I let the game choose this location.

User avatar
DRAAK
Trained
Trained
Posts: 94
Joined: 08 Aug 2010, 10:30

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by DRAAK » 15 Dec 2010, 18:34

...to the directory of your game's executable file...
Unpack here:
"%ProgramFiles%\Warzone 2100\"

User avatar
dmdilks
Rookie
Rookie
Posts: 23
Joined: 25 Oct 2010, 02:46
Location: Hanover, Pa.

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by dmdilks » 15 Dec 2010, 22:30

I'm in the 3rd campaign and I'm getting this:
Attachments
wz2100-20101215_152641-CAM_3B.jpg
GA-GA-X79-UD3 i7-3820 3.60GHz, G-Skill 16gb DDR3 1866, HD 6950 2GB, Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 128gb SSD, 750gb HDD Win7-64bit

User avatar
LZ compromised
Trained
Trained
Posts: 53
Joined: 24 Nov 2010, 16:14

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by LZ compromised » 16 Dec 2010, 09:56

dmdilks wrote:I'm in the 3rd campaign and I'm getting this:
Warzone's tripping balls, man XD

Seriously though, is that minimap "leaking" onto terrain?
"I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody."
—Bill Cosby

User avatar
dmdilks
Rookie
Rookie
Posts: 23
Joined: 25 Oct 2010, 02:46
Location: Hanover, Pa.

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by dmdilks » 16 Dec 2010, 16:10

It is all over the map and didn't show up till the 3rd campaign.
GA-GA-X79-UD3 i7-3820 3.60GHz, G-Skill 16gb DDR3 1866, HD 6950 2GB, Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 128gb SSD, 750gb HDD Win7-64bit

User avatar
LZ compromised
Trained
Trained
Posts: 53
Joined: 24 Nov 2010, 16:14

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by LZ compromised » 16 Dec 2010, 17:39

Does the on-terrain mini-map match the actual mini-map? It doesn't look like it.
trippinballs.jpg
These parts are the same, and they don't seem to be your buildings (judging by the real mini-map). My highly unprofessional guess would be that instead of loading texture the game loops a minimap preview somehow?
back in '07 DevUrandom wrote:We (the devs) prefer that you use the bug tracker for posting bugs, and follow directions listed on that link.
It uses the same logon as the forums, and most of the time, if you are signed into the forums, you don't need to sign into trac.

If you post bug reports on the forums, we may not even see them, we just don't have that kind of time available.
Oh, and make sure to create a ticket.
"I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody."
—Bill Cosby

User avatar
dmdilks
Rookie
Rookie
Posts: 23
Joined: 25 Oct 2010, 02:46
Location: Hanover, Pa.

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by dmdilks » 16 Dec 2010, 18:45

Yes it does because I turned the screen to get a good screenshot.
GA-GA-X79-UD3 i7-3820 3.60GHz, G-Skill 16gb DDR3 1866, HD 6950 2GB, Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 128gb SSD, 750gb HDD Win7-64bit

rbt
New user
Posts: 4
Joined: 06 Nov 2010, 19:44

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by rbt » 17 Dec 2010, 21:19

LZ compromised wrote:Does the on-terrain mini-map match the actual mini-map? It doesn't look like it.
trippinballs.jpg
These parts are the same, and they don't seem to be your buildings (judging by the real mini-map). My highly unprofessional guess would be that instead of loading texture the game loops a minimap preview somehow?
I've seen this bug as well on the mountain campaign levels (reported a bug but couldn't get a screenshot).

If you have hovers you can watch them jostle around on the mountain since they never sit still. If an enemy approaches, you can see your units move to chase after it. It's a portion of the minimap being kept up to date in real-time.

User avatar
Ook
Rookie
Rookie
Posts: 25
Joined: 19 Nov 2010, 18:17

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by Ook » 25 Dec 2010, 04:11

I got the Beta too work, finally. My method I just got a new computer. Mine started too fall apart again. If I even used 4 tabs it would overheat even with a fan on it. :3

User avatar
kipman725
Trained
Trained
Posts: 84
Joined: 03 Feb 2007, 01:52
Location: UK

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by kipman725 » 03 Jan 2011, 22:00

I have a number of issues with this build in single player skirmish:
1. During loading the game changes rapidly from one music track to the next
2. loading takes much longer than the latest stable
3. FPS in game is drastically lower (intel integrated series 4 chipset) than stable

I am using xp 32bit sp3

User avatar
andeemac2006
Greenhorn
Posts: 6
Joined: 09 Jul 2009, 01:44
Location: Las Vegas NV
Contact:

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by andeemac2006 » 11 Jan 2011, 00:15

There has been a lot of People that have problems of the Game not starting let alone Freezing the PC I keep up with Nvidia and have played 7 different versions of Warzone perfectly on Vista

Nobody has announced why Your site was down in 2011 early January and my game stopped Playing in 2011 any coincidence
You have a major Problem with me, I have to Push the Off switch to shut the PC down !!!!! which is not very good at all , when I try to launch your game ,,,,,any version,, and my Video card series 9 Nvidia is fine

User avatar
Saberuneko
Regular
Regular
Posts: 555
Joined: 15 Jan 2010, 18:20
Contact:

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by Saberuneko » 14 Jan 2011, 09:54

I've been playing a couple of singleplayer skirmishes, everything gone right.
As I always say: Nice work, devs! ^w^

User avatar
andeemac2006
Greenhorn
Posts: 6
Joined: 09 Jul 2009, 01:44
Location: Las Vegas NV
Contact:

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by andeemac2006 » 19 Jan 2011, 06:20

Glad to see that a mod is reading our Posts /// NOT !!

Beta doesent work... earlier versions do on 64 Bit vista

User avatar
ClockWork
Trained
Trained
Posts: 217
Joined: 07 Sep 2008, 03:22
Location: USA

Re: 3.0-beta 4 is now released!

Post by ClockWork » 21 Jan 2011, 01:22

The mods do look, I can guerentee that. I can also guerentee that if i start talking colorfull words like a pirate, they will certainly post here :wink:

I have a Vista, and the beta works just normaly. any certain problems with it sir?

Locked