Search found 16 matches

by ioamnesia
08 Nov 2007, 01:08
Forum: Bug reporting
Topic: Windows Vista
Replies: 43
Views: 40052

Re: Windows Vista

I'm back from the dead! ;D Anywho. Last time I spoke I was using Cat 7.3 Warzone runs slow with 7.9 and crashes the computer with 7.10
by ioamnesia
28 Mar 2007, 20:45
Forum: Bug reporting
Topic: Windows Vista
Replies: 43
Views: 40052

Re: Windows Vista

I have tested ATI Catalyst 7.3 and OpenGL seems to be fixed.
by ioamnesia
07 Feb 2007, 19:27
Forum: Bug reporting
Topic: Windows Vista
Replies: 43
Views: 40052

Re: Windows Vista

what's the flag?
by ioamnesia
01 Feb 2007, 00:48
Forum: Other Talk
Topic: Found some of the orignal music tracks
Replies: 16
Views: 4871

Re: Found some of the orignal music tracks

so if someone were to rip the music and dist it, that would be illegal?

question 2: If I encoded the cutscenes with another compression technology would that be kosher to add to the build?
by ioamnesia
01 Feb 2007, 00:46
Forum: Other Talk
Topic: Re: Windows Vista
Replies: 17
Views: 4724

Re: Windows Vista

That's the hope, I just need to know if it is true... I'll be loading fedora up soon so I'll have an alt. Does anyone have plans for multi monitor support?
by ioamnesia
31 Jan 2007, 18:27
Forum: Other Talk
Topic: Re: Windows Vista
Replies: 17
Views: 4724

Re: Windows Vista

I appreciate the anti-m$ rants, but can we keep comments in here to relevant bug info, I'll open an anti-Vista post in general. I'd like to see if someone with NVIDIA hardware can confirm this error as I've heard rumors that NVIDIA is including OpenGL support...
by ioamnesia
31 Jan 2007, 18:25
Forum: Fixed bugs
Topic: Transport not arriving in Campaign 2 Mission 1
Replies: 25
Views: 23624

Re: [CONFIRMED] Transport not arriving in Campaign 2 Mission 1

I have opened a separate bug thread with saves.
by ioamnesia
30 Jan 2007, 23:12
Forum: Other Talk
Topic: Re: Windows Vista
Replies: 17
Views: 4724

Re: Windows Vista

Wah wah wah.... anyway, lets see, installed latest ati drivers 8.3.3 I think, and it won't launch. the old versions I had was 8.1.3 I think
by ioamnesia
30 Jan 2007, 23:09
Forum: Fixed bugs
Topic: Transport not arriving in Campaign 2 Mission 1
Replies: 25
Views: 23624

Transport not arriving - Campaign 3 mission 1

Whoo hoo, here we go again. confirmed it twice. If you complete C2M11 and continue on to C3M1, no transport and the level ends after 5 seconds with mission failed. If you save in between, and reload it, all is well. In between will work.  Before C2 End is saved right before the end, recycle all unit...
by ioamnesia
30 Jan 2007, 22:06
Forum: Other Talk
Topic: Re: Windows Vista
Replies: 17
Views: 4724

Re: Windows Vista

I don't wish to be the Microsoft whore, but I'm actually enjoying some of the functionality Vista offers, eye candy aside.

Anyway, it looks like it is up to the driver manufacturer to add support.... alas
by ioamnesia
30 Jan 2007, 00:54
Forum: Bug reporting
Topic: Windows Vista
Replies: 43
Views: 40052

Re: Windows Vista

I was running full screen... you're probably right about the open gl. Either we rewrite all the graphics code or get Virtual PC and run it in there....
by ioamnesia
26 Jan 2007, 23:22
Forum: Bug reporting
Topic: Windows Vista
Replies: 43
Views: 40052

Windows Vista

Just a heads up, it appears that Windows Vista causes the game to run UNGODLY slow. Unplayable. I'm running the real Vista release, Business Edition
by ioamnesia
25 Jan 2007, 00:34
Forum: Fixed bugs
Topic: Transport not arriving in Campaign 2 Mission 1
Replies: 25
Views: 23624

Re: Campaign 2, Mission 1?

DOH! Here ya go.
by ioamnesia
24 Jan 2007, 23:23
Forum: Fixed bugs
Topic: Transport not arriving in Campaign 2 Mission 1
Replies: 25
Views: 23624

Re: Campaign 2, Mission 1?

Alrighty, here they are :) I know I save the games with wierd names, don't gimme crap lol. Heres the rundown: test3 is a save at the beginning of the last level of c1, load the transport and end of mission inbetween is a save at the end of mission screen where you exit after you create it. It works ...
by ioamnesia
24 Jan 2007, 01:35
Forum: Fixed bugs
Topic: Transport not arriving in Campaign 2 Mission 1
Replies: 25
Views: 23624

Re: Campaign 2, Mission 1?

Alright, I've tested and retested and found a solution... argh. If you go straight from Campaign 1 to campaign 2, the transport will not arrive. If you save the game in between campaign 1 and 2 and continue on, the transport will NOT arrive. If you try to load the saved game, there will be a runtime...